Vraag een offerte aan bij Hoezenshop.nl

Klantenservice
EDV / Hoezenshop.nl
 
Telefoon: 0318 725600
E-mail: info@hoezenshop.nl
Stoelhoezen voor binnen en buiten Hoezenshop.nl de hoezen specialist van Nederland en België Tuinmeubel beschermhoezen

Privacy Policy Hoezenshop.nl

Naam: EDV Online BV handelend onder Hoezenshop.nl
Adres: Inductorstraat 9b - 3903KA Veenendaal
Telefoon nummer: 0318-725600
E-mailadres: info@hoezenshop.nl
KvK nummer: 69004005
Btw nummer: 857686410B01
 
Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens van onze klanten en gebruikers van onze website Hoezenshop.nl.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening betrouwbaar en transparant is. Wij gaan dan ook discreet en zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en we zorgen ervoor dat elke verwerking van je gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
 
 
Als EDV Online BV | Hoezenshop.nl zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy vragen heeft hierover neem dan contact op met onze klantenservice. 
 
Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers:
 
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door EDV Online BV | Hoezenshop.nl verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
 
 
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
 
 
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan EDV Online BV | Hoezenshop.nl de volgende persoonsgegevens van u vragen:
 
 
 
Uw persoonsgegevens worden door EDV Online BV | Hoezenshop.nl opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende de looptijd van de overeenkomst. Daarna worden uw gegevens alleen in de financiële administratie bewaard voor een termijn van maximaal 7 jaar.
 
Bewaartermijn:
EDV Online BV | Hoezenshop.nl bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
 
Publicatie:
Wij publiceren uw klantgegevens niet.
 
Beveiliging:
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:
 
Alle personen die namens EDV Online BV | Hoezenshop.nl van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
Wij hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
Wij testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.
 
Rechten omtrent uw gegevens:
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. 
 
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
 
Klachten:
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 
Vragen:
Als u naar aanleiding van ons privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.
 
Welkom bij EDV Online BV / Hoezenshop.nl
Hoezenshop.nl de online hoezen specialist van Nederland en België.
 
Bent u op zoek naar betaalbare hoezen? dan bent u bij Hoezenshop.nl aan het goede adres. Bij ons vindt u diverse soorten en maten hoezen, beschermhoezen, kledinghoezen, meubelhoezen, tafelhoezen, stoelhoezen, transporthoezen, tuinmeubelhoezen, waterdichte hoezen enz. Hoezen worden ter bescherming van een product of als decoratie item gebruikt. Bij Hoezenshop.nl bieden wij u voor bijna alle producten een passende hoes. De meeste tuinmeubelen, terrasmeubelen , en auto's kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Echter door uw meubel en of auto te beschermen met een beschermhoes zorgt u ervoor dat het levensduur van het product verlegt wordt.
 

 

Tafelhoezen:
Bij ons vind u tafelhoezen ter bescherming van uw tafel en tafelhoezen als decoratie. De tafel beschermhoezen zijn ideaal voor als u tijdens de wintermaanden uw tuintafel buiten wilt laten staan. Met een waterdichte beschermhoes beschermt u uw tuintafel voor wind en regen maar ook voor sneeuw en hagel. Daar naast kunt onze decoratie tafelhoezen gebruiken bij een feest of evenement. Door de hoezen over uw statafel of buffettafel heen te plaatsen creëert u de perfect looks voor uw feest. Ook kun tu met verschillende kleuren werken waardoor uw tafels een eigentijdse uitstraling krijgen.
 
Tuinmeubel beschermhoezen:
Tuinmeubel beschermhoezen hebben wij in diverse afmetingen op voorraad. Met een tuinmeubel beschermhoes beschermt u uw meubels waardoor zij langer mee zullen gaan.  Ons assortiment beschermhoezen bestaat uit tuinset hoezen, loungeset hoezen, parasol hoezen, tuinstoel hoezen, tuintafel hoezen enz. 
 
Stoelhoezen:
Geef  uw interieur een totaal andere uitstraling met een van onze stoelhoezen. Wij hebben een ruime keuze stoelhoezen die uit voorraad leverbaar zijn. 
 
Hoezenshop.nl is een webshop van EDV Holding BV en heeft een afhaalmagazijn in Veenendaal.
 
Bij Hoezenshop.nl heeft u recht op:
- 14 dagen zichttermijn
- Garantie op alle producten
 
 
©. Hoezenshop.nl 2018 Gebruik van deze site betekend dat u akkoord gaat met onze Algemene voorwaarden. Hoezenshop.nl maakt gebruik van cookies